Webdesign Strippenkaart

Vooraf werkzaamheden inkopen - Snel en voordelig

Heb je er ook zo'n hekel aan als je bij de parkeergarage net twee minuten te lang hebt geparkeerd en meteen een uur extra moet betalen? Ik ook! Daarom betaal je met de RAM ICT Services Strippenkaart per minuut. 

No Nonsense - To the Point !

Net zoals bij veel andere webdesign-bureaus, kun je bij mij een Strippenkaart kopen voor diverse werkzaamheden. Via deze strippenkaart koop je vooraf een aantal minuten in. Je kunt je strippenkaart vervolgens gebruiken voor diverse werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld:

  • wordpress-werkzaamhedenplaatsen van nieuwe inhoud en foto's
  • Installeren en configureren van een plug-in
  • Toevoegen van extra functionaliteit
  • Geven van advies
  • Configureren van je Autoresponder (Autorespond, ActiveCampagin, Infusionsoft)

Waarom is dit interessant?

  • Vooraf werkzaamheden inkopen is voordeliger ten opzichte van het reguliere uurtarief
  • Je krijgt niet een hoop kleine facturen
  • We kunnen snel aan de slag, omdat we niet een offerte-traject hoeven te doorlopen

Maar goed, deze voordelen heb je ook bij andere webdesign bureaus. Waarom is de RAM ICT Services Strippenkaart beter dan die van anderen?

  • Je tegoed verloopt niet. Niet na een jaar, niet na twee jaar.
  • Ik reken de werkzaamheden af per minuut. Dus niet per kwartier of tien minuten. Zo betaal je nooit teveel.
Martijn Meima

Martijn Meima

Ben erg tevreden over het werk van Rick Heijster. Hij helpt me enorm met de website, technische aanpassingen, marketingtips, installeren plugins, etc. Heb net weer een strippenkaart bij hem afgenomen. Werkt erg handig!

Noor Peels

Noor Peels

Ik schakel erg makkelijk met Rick en ik blijf dus bij hem terugkomen. Vooral omdat hij snel dingen oppakt of in elk geval aangeeft wanneer hij dingen kan uitvoeren, in plaats van dat ik er achteraan moet zitten. Behalve dat hij altijd de problemen probeert op te lossen, kijkt hij verder dan dat. Hij voert niet alleen maar uit, maar denkt er ook over na of iets handiger of anders kan.

Soms is de communicatie wat formeel. Dat hoort misschien bij zijn karakter om alles tot in de puntjes te willen regelen, wat op zich zeker niet slecht is. Ik ben dan ook erg blij met zijn ondersteuning!

Anne Raaymakers

Anne Raaymakers

Rick is de externe technische man in mijn bedrijf en ik ben heel blij met hem. Ik laat alles aan hem over; de website, de ledenwebsite (Wishlist), de autoresponder (Autorepond), hosting, alles! Hij zet alles zelfstandig op, overlegt indien nodig en levert precies wat ik wil. Heerlijk!

Wat kost dat?

90 minuten
(1,5 uur)
€ 100
exclusief BTW

Ruim 11% korting t.o.v. het reguliere uurtarief

180 minuten
(3 uur)
€ 195
exclusief BTW

Ruim 14% korting t.o.v. het reguliere uurtarief

Zullen we samenwerken?