Webdesign Strippenkaart

Vooraf werkzaamheden inkopen - Snel en voordelig

Heb je er ook zo'n hekel aan als je bij de parkeergarage net twee minuten te lang hebt geparkeerd en meteen een uur extra moet betalen? Ik ook! Daarom betaal je met de RAM ICT Services Strippenkaart per minuut. 

No Nonsense - To the Point !

Net zoals bij veel andere webdesign-bureaus, kun je bij mij een Strippenkaart kopen voor diverse werkzaamheden. Via deze strippenkaart koop je vooraf een aantal minuten in. Je kunt je strippenkaart vervolgens gebruiken voor diverse werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld:

 • wordpress-werkzaamhedenplaatsen van nieuwe inhoud en foto's
 • Installeren en configureren van een plug-in
 • Toevoegen van extra functionaliteit
 • Geven van advies
 • Configureren van je Autoresponder (Autorespond, ActiveCampagin, Infusionsoft)

Waarom is dit interessant?

 • Vooraf werkzaamheden inkopen is voordeliger ten opzichte van het reguliere uurtarief (€ 80 p/uur)
 • Je krijgt niet een hoop kleine facturen
 • We kunnen snel aan de slag, omdat we niet een offerte-traject hoeven te doorlopen

Maar goed, deze voordelen heb je ook bij andere webdesign bureaus. Waarom is de RAM ICT Services Strippenkaart beter dan die van anderen?

 • Je tegoed verloopt niet. Niet na een jaar, niet na twee jaar.
 • Ik reken de werkzaamheden af per minuut. Dus niet per kwartier of tien minuten. Zo betaal je nooit teveel.
Ninke van der LeckNinke van der LeckBusinesscoach

Met een online bedrijf dat hard groeit, had ik regelmatig te maken met technische hobbels. Ik merkte dat het mijn groei en humeur belemmerde. Toen ik een nieuwe online omgeving wilde creëren voor mijn online programma's wist ik dat mijn team en ik er niet zelf meer uit zouden komen.

Rick zag direct wat hij kon oppakken en nam ons alle technische uitdagingen uit handen. Dat zorgde er voor dat we binnen korte tijd alles geïmplementeerd hadden. Zonder stress! En op het moment dat de systemen waarmee ik werk bepaalde functies niet hadden, bouwde Rick ze gewoon zelf. Zo zorgde hij er voor dat ik me als ondernemer niet hoef aan te passen, maar dat alles wordt aangepast aan hoe ik het wil hebben. En dat werkt natuurlijk heerlijk.

Wil je tijd en frustratie besparen, dan kan ik Rick van harte aanbevelen. Hij is communicatief, snel en deskundig.

Ik schakel erg makkelijk met Rick en ik blijf dus bij hem terugkomen. Vooral omdat hij snel dingen oppakt of in elk geval aangeeft wanneer hij dingen kan uitvoeren, in plaats van dat ik er achteraan moet zitten. Behalve dat hij altijd de problemen probeert op te lossen, kijkt hij verder dan dat. Hij voert niet alleen maar uit, maar denkt er ook over na of iets handiger of anders kan.

Soms is de communicatie wat formeel. Dat hoort misschien bij zijn karakter om alles tot in de puntjes te willen regelen, wat op zich zeker niet slecht is. Ik ben dan ook erg blij met zijn ondersteuning!

Ben erg tevreden over het werk van Rick Heijster. Hij helpt me enorm met de website, technische aanpassingen, marketingtips, installeren plugins, etc. Heb net weer een strippenkaart bij hem afgenomen. Werkt erg handig!

Wat kost dat?

120 minuten
(2 uur)
€ 150
exclusief BTW

Ruim 6% korting t.o.v. het reguliere uurtarief

180 minuten
(3 uur)
€ 217,50
exclusief BTW

Bijna 10% korting t.o.v. het reguliere uurtarief

Wanneer je een klus voor me hebt, neem ik deze op in mijn planning en vertel ik je wanneer ik verwacht de klus te hebben geklaard.

Als je me aangeeft dat een klus spoed heeft, doe ik mijn best om deze binnen 24 uur uit te voeren. In dat geval reken ik een toeslag:

 • Bij spoed tijdens kantooruren (8.00 – 18.00 uur) reken ik een toeslag van 25%
 • Bij spoed ‘s avonds (18.00 – 24.00 uur) en op zaterdag reken ik een toeslag van 60%
 • Bij spoed op zondag en op feestdagen reken ik een toeslag van 100%

Zullen we samenwerken?