Janneke de Geus wilde graag een website die duidelijk en en overzichtelijk is, die intuïtief werkt en waar bezoekers zich thuis voelen.

De website is geïntegreerd met Autorespond en voorbereid op integratie met WishList. Janneke wil in de (nabije) toekomst ook een leden-gedeelte inrichten om online cursussen aan te bieden.

Bekijk deze website: www.jannekedegeus.nl

Ik had al vaker met webdesigners gewerkt en zocht dan altijd naar goedkopere oplossingen. Deze webdesigners voerden dan mijn opdracht uit, maar kwamen niet met suggesties die het eindproduct beter maakten dan ik kon bedenken.

Via Anne Raaymakers kwam ik bij Rick Heijster uit. Rick kwam bij de bouw van de website steeds met suggesties die de gebruikersvriendelijkheid en effectiviteit van de website verbeterde.  Ik heb nu een website die een stevige basis vormt voor een bloeiend bedrijf. Ik heb inmiddels al ruim 30% meer inschrijvingen voor mijn nieuwsbrief.

Ander groot pluspunt; Rick heeft ook de kennis in huis om me te adviseren met betrekking tot mijn autoresponder en e-mailcampagnes en binnenkort met mijn Membership Website.

Ik vind design heel belangrijk. Rick is de perfecte man om voldoende ruimte hiervoor te laten en tegelijkertijd te zorgen dat functionaliteit op nummer 1 staat. Hij is mijn ‘klantvriendelijkheids-bewaker’.